Over Tachup

Je partner in interieur

Op zoek naar een samensmelting tussen uitstraling en bedrijfsfilosofie… Dat is in principe wat wij doen bij Tachup. Wij vertellen je bedrijfsverhaal door het toepassen van visualities in je interieur. Zo laten wij bijvoorbeeld op een unieke manier zien wat je doet of verrassen wij je bezoeker met een bijzondere uitstraling. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Een kleine organisatie met grote klanten

Tachup is opgericht in 2008, als eenmanszaak. Nog steeds zijn wij een klein bedrijf, maar wel een die bijzondere projecten realiseert voor gerenommeerde bedrijven. Wij hebben er bewust voor gekozen om een kleine organisatie te blijven. Zo kunnen wij een persoonlijke service bieden en snel schakelen voor een optimaal resultaat.

Niet voor niets staan wij bij klanten bekend om onze prettige samenwerking. Bij Tachup worden wij nog echt blij van mooie projecten en mooie resultaten.

Tachup staat voor:

Samenwerking icon

Verbinden

Met een groot netwerk aan diverse deskundige specialisten zijn wij in staat om elk project tot in de puntjes te verzorgen. 

Innovatie icon

Vernieuwen

Doordat wij altijd werken met de nieuwste materialen en technieken zijn de mogelijkheden (bijna) eindeloos

Verrassen icon

Verrassen

Wij houden ervan om dingen anders te houden. Dat zie je niet alleen terug in onze werkwijze, maar ook in onze resultaten. 

Ook gebruikmaken van de deskundigheid van Tachup?

Waar wij goed in zijn!

Bij Tachup spelen wij in op de vragen van onze klanten. Het ontwerpen van een fotowand? Geen probleem. Een full service interieur project? Komt voor elkaar!

Wij geloven dat er voor elk idee een oplossing is. Daarom stoppen wij pas als wij deze hebben gevonden. 

Door onze uitgebreide kennis over materialen en mogelijkheden, nauwe samenwerking met andere specialisten en mentaliteit om buiten de kaders te denken, zorgen wij voor de ideale combinatie tussen prijs en kwaliteit. 

Fotowanden & inteurdecoraties
Project management
Creativiteit
Probleemoplossend denken
Klantrelaties opbouwen

Wie is Tachup?

Martin groenewege

Maak kennis met Martin Groenewege

Na 20 jaar in de grafische wereld te hebben gewerkt, zag Martin 10 jaar geleden de kans om Tachup op te richten. De combinatie van interieur en print bleek een gat in de markt te zijn! Martin is een spin in het web en stopt pas als de klant 100% tevreden is. Naast een passie voor kleurrijk interieur heeft Martin een liefde voor kunst en fotografie.