post image

29

augustus

souvenir van een speciale gelegenheid…

Je bent op vakantie en ziet, tijdens je verblijf, een bijzondere decoratie aan de muur of zelfs een prachtige fotowand die door ons is geproduceerd. Hoe leuk is het dan om deze decoratie of fotowand ook bij jou thuis aan de muur te hebben. Het ultieme souvenir. Dit overkwam Tim en Sabina na hun bezoek aan Landal Residence Terschelling.  In de centrale hal en de fitness ruimte kom je daar een fotowand tegen van ruim 12 meter breed met het drenkelingenhuisje op Terschelling. Het bewerkte beeld zorgt binnen voor een echte interieurbeleving. Nog mooier werd het toen ze, tijdens een wandeling over het strand, het drenkelingenhuisje in het echt konden zien. Zo werd het voor hun een blijvende herinnering van een speciale gelegenheid.

het verhaal van het drenkelingenhuisje…

Achter de afbeelding van het drenkelingenhuisje is dan ook een bijzonder verhaal. Het houten huisje op palen was vroeger voor de aangespoelde schipbreukelingen een kans op redding. Wanneer men de kracht nog had om het huisje te bereiken had men beschutting en kon je de opengewerkte bal hijsen als teken om hulp. Sinds 2015, na een renovatie, staat het huisje weer op het strand. Nu iets verder dan de oorspronkelijke locatie en wat verder van de zee maar nog steeds op een indrukwekkend mooi stukje strand bij paal 24. Mocht je op bezoek zijn op Terschelling dan is dit huisje te bereiken per voet of per huifkar.

Fotobehang op maat en on demand…

Bij navraag aan de receptie medewerkster kwamen Tim en Sabina bij mij terecht. Nadat ik de afmeting van de wand had door gekregen hebben we de afbeelding, kosteloos, op maat gezet. Samen met een lijm advies en een heldere plak instructie hebben ze het behang zelf geplakt. Dat ze enthousiast waren over het eindresultaat bleek aan hun spontane bericht aan mij hoe mooi het geworden is met bijpassende foto.

Wilt u meer informatie ? laat het ons weten…

Contact