Merkbeleving advies

Merkbeleving advies

Op zoek naar een partner met jarenlange ervaring die elk interieurproject op rolletjes laat lopen? Bij Tachup weten wij pas echt wat aanpakken betekent. 

Wij ontzorgen de klant van begin tot eind, denken mee over de beste oplossingen en creëren de nodige interieurdecoraties. Alles voor een optimaal resultaat, een unieke merkbeleving en een tevreden eindklant. 

Voor wie?

  • Project managers: een compleet interieur project uitbesteden? Samen met de mensen uit ons netwerk gaan wij aan de slag.
  • Interieurstylisten: meer beeld in het interieur gebruiken? Wij denken graag mee en leveren topkwaliteit producten
  • Ontwerpbureau's: wij werken graag samen met andere bureau's om de eindklant te ontzorgen.

Begeleiding en merkbeleving advies voor, tijdens en na het project

Beslissingen nemen over de nieuwe inrichting is niet altijd eenvoudig. Wat zijn de mogelijkheden, welke materialen kunnen wij het beste gebruiken en hoe kunnen wij het beste ons verhaal overbrengen op de bezoeker, middels een unieke interieurbeleving? 

Tachup adviseert zowel bedrijven als andere interieurspecialisten tijdens interieurprojecten. Zo denken wij graag mee over het vertalen van de huisstijl naar interieur producten of leveren wij fotobehang en wanddecoraties van een uitstekende kwaliteit. 

Advies en fotobehang voor Landal GreenParks

Materiaal: Walltex 330 grs voorzien van een pvc coating toplaag.

Voor verschillende restaurants van Landal GreenParks hebben wij in samenwerking met ontwerpbureau ENBIUN een nieuw concept ontworpen. Restaurants in verschillende vakantieparken moesten meer de uitstraling van een brasserie krijgen. Tachup heeft o.a behang en print op forex, folie en aluminium ontworpen. Wij hebben verschillende bouwvergaderingen bijgewoond, zodat wij samen met andere leveranciers (waaronder een aannemer, vloerenleverancier en inrichter) een optimaal resultaat konden leveren.

Advies en fotobehang voor Hotel Raedthuys

Materiaal: Walltex 330 grs voorzien van een pvc coating toplaag.

Van Hotel Raedthuys kregen wij de vraag of wij van oude ansichtkaarten een prachtige fotowand van wel zes meter breed en hoog konden maken. Een uitdaging die wij maar al te graag aangingen. Van een ansichtkaart uit het gemeente archief hebben wij een foto gemaakt en die foto vervolgens gedigitaliseerd voor bewerking op de pc. De nieuwe bestanden zijn geprint op het behang en deskundig door ons team op de wand gemonteerd. Een optimale merkbeleving voor Hotel Raedthuys in Tholen.