Expert in interieur: Tachup
Over Tachup

Expert in interieur: Tachup

Op zoek naar een samensmelting tussen uitstraling en bedrijfsfilosofie… Dat is in principe wat wij doen bij Tachup. Wij vertellen je bedrijfsverhaal door het toepassen van visualities in je interieur. Zo laten wij bijvoorbeeld op een unieke manier zien wat je doet of verrassen wij je bezoeker met een bijzondere uitstraling. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Inspireren, Verrassen & Verbinden

Bij Tachup Deco Projecten, opgericht in 2008, geloven we in de kracht van wanddecoratie om te inspireren, te verrassen en te verbinden. Sinds de oprichting hebben wij ons gepassioneerd ingezet om unieke en betekenisvolle decoratieve oplossingen te bieden voor zowel particuliere als zakelijke klanten. 

 

De drie kernprincipes van Tachup Deco Projecten

Creativiteit: Bij Tachup Deco Projecten streven we ernaar om voortdurend vernieuwend te zijn in onze ontwerpen en concepten. Ons getalenteerde team van kunstenaars en ontwerpers staat klaar om unieke en inspirerende wanddecoraties te creëren die de persoonlijkheid en stijl van onze klanten weerspiegelen. 

Maatwerk: We begrijpen dat geen enkele ruimte hetzelfde is en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen aan, die perfect passen bij de specifieke behoeften en wensen van onze klanten. Of het nu gaat om een kantoor, een luxe hotel, een gezellige woonkamer of het creëren van een sfeervolle ambiance in een restaurant, we werken nauw samen met onze klanten om een op maat gemaakt decoratieplan te ontwikkelen dat hun visie tot leven brengt. 

Klantgerichtheid: Bij Tachup Deco Projecten staat de tevredenheid van de klanten altijd centraal. We streven ernaar om een optimaal en plezierige ervaring te bieden, vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke montage, met als doel te verrassen en te inspireren. 

Vijftien jaar Tachup vieren met ons interieurmagazine

We vieren met trots het vijftienjarig bestaan van Tachup Deco Projecten uit Doetinchem met een jubileumnummer van ons interieurmagazine! Vijftien jaar vakmanschap, creativiteit en het transformeren van grijze ruimtes tot een interieur met karakter. Als we terugkijken op de afgelopen jaren, zien we een reis vol inspiratie, innovatie en bijzondere projecten.

Met vaste en creatieve partners werken we samen als het gaat om toonaangevende creaties in de wereld van wanddecoraties, kunst en printen. Onze passie is om ruimtes tot leven te brengen met adembenemende ontwerpen en hoogwaardige materialen waardoor we een loyale klantenkring hebben opgebouwd en samen interieurprojecten tot een succes maken.

Bekijk ons magazine (PDF)