Je bekijkt nu Fotobehang kantoor: 5 fantastische voorbeelden
test ttt

Fotobehang kantoor: 5 fantastische voorbeelden

Niemand wil van 9 tot 5, dag in dag uit, opgesloten zitten in een saai en stoffig kantoor. Zeker niet als het zo makkelijk is om de werkplek om te toveren in een inspirerende ruimte. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van fotobehang op kantoor, zodat werknemers straks met plezier naar hun werk komen. 

Voordelen van fotobehang

Fotobehang is niet zomaar een manier om het interieur wat op te leuken. De voordelen zeggen genoeg: 

  • Snelle wijziging aan het interieur. Fotobehang heeft een grote impact op de totale sfeer van een ruimte. 
  • Meer kleur in het interieur. Met een mooie grote foto aan de wand, voeg je al snel meer kleur toe aan het interieur. 
  • Productiviteit werknemer verhogen. De sfeer tijdens het werk is belangrijk voor de productiviteit van je werknemers. Het interieur speelt hierin een belangrijke rol. 
  • Indruk maken op partners, klanten, toekomstige werknemers, etc. Ontvang je regelmatig mensen op kantoor? Zorg ervoor dat je direct indruk maakt!
  • Geschikt voor elk interieur. Fotobehang kan ik elke ruimte worden toegepast. Lees snel verder om te zien hoe. 

5 voorbeelden van fotobehang op kantoor

Voor verschillende klanten hebben wij fotobehang ontworpen voor meer productiviteit, indruk en inspiratie. Bekijk hieronder de verschillende toepassingen. 

Haal met fotobehang op kantoor de natuur naar binnen

De hele dag op kantoor zitten kan al snel vervelen, waardoor je medewerkers niet optimaal kunnen presteren. Met fotobehang hoeven je medewerkers niet naar buiten, maar haal je de natuur gewoon naar binnen. Het resultaat is inspirerend én rustgevend. Beter dan zo’n saaie witte muur, toch? 

Fotobehang natuur

Kies voor een print die bij de rest van het interieur past

Het fotobehang kan het pronkstuk van je interieur zijn, maar je kan er ook voor kiezen om het fotobehang meer in het interieur te laten opgaan. Zo creëer je een rustig interieur met een frisse uitstraling dat toch niet saai is. De ruimte krijgt zo al snel een exclusieve uitstraling.

Voorbeeld fotobehang kantoor

Fotobehang voor elke ruimte

Wil je fotobehang op kantoor toepassen? Vergeet dan ook niet de receptie, kantine of de sanitaire voorzieningen. Fotobehang is namelijk geschikt voor elke ruimte. Maak gebruik voor humor of laat in elke ruimte zien wat je bedrijf nou eigenlijk doet. De mogelijkheden met fotobehang zijn eindeloos.

Fotobehang sanitair

Fotobehang voor een inspirerende werkplek?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden hoe je fotobehang op kantoor toe kunt passen.

Denk aan de privacy van je medewerkers

Een kantoor op de begane grond? Dan kan het erg vervelend zijn als er mensen naar binnen kijken. Om ervoor te zorgen dat je werknemers ongestoord en productief kunnen werken, kan je de ramen bedekken met doorzichtig raamfolie. Dit zorgt ervoor dat niemand naar binnen kan kijken, maar je werknemers wél naar buiten. Daarnaast ziet het er ook nog eens leuk uit en kan je natuurlijk zelf de foto kiezen die op het folie gedrukt wordt. 

Raamfolie voorbeeld

Creëer meer sfeer met optische illusies

Fotobehang biedt mogelijkheden om creatieve toepassingen te ontwerpen en buiten de kaders te denken. Zo hebben wij voor een van onze klanten het plafond bedekt om medewerkers het gevoel te geven dat er meer licht binnenkomt. De saaie vergaderruimte krijgt hierdoor een hele andere uitstraling. En zeg nou zelf: wie vergadert er nou liever niet in de buitenlucht? 

Plafond decoratie

Fotobehang op kantoor zorgt voor een indrukwekkende werkplek. Jij wilt toch ook alleen het beste voor je werknemers?