post image

03

oktober

De Fotopanelen voor de Leidsche Hoeven in Tricht

hingen er prachtig bij tijdens de feestelijk opening. Een week voor de opening kwam van een vaste relatie de vraag of wij met spoed een aantal decoraties konden produceren. Er was door de vele vakmensen en vrijwilligers al maanden keihard gewerkt aan de Natuurbeleving de Leidsche Hoeven in Tricht. De oude vervallen boerderij is, mede op initiatief van Hans Heikoop, een prachtige locatie geworden voor mensen  met een beperking. Het dagactiviteitencentrum beschikt over een kaasmakerij, bakkerij, werkplaats, landwinkel, restaurant en natuurbezoekers centrum.

Van een lege plek op de wand naar bijzondere fotopanelen

In het weekend, vijf dagen voor de opening, werden de beelden en formaten bepaald. De bijzondere fraaie natuur foto’s kwamen van Arné Roest natuurfotografie. Van twee in het oog springende fotopanelen, van 280 cm en 250 cm breed, moesten de foto’s nog uitgesneden worden op het juiste formaat. De overige zes panelen konden in verhouding geproduceerd worden. Ondertussen hadden wij het plaat materiaal bij onze leverancier al op het juiste formaat besteld. Maandag konden we de uitgezochte beelden gaan printen en dinsdag verlijmen op de panelen. Daarna werd ieder paneel voorzien van mat laminaat voor extra bescherming tegen vocht en beschadigingen. Donderdagochtend werden de fotopanelen, zoals afgesproken met een tijdsmelding, netjes bezorgd bij de opdrachtgever.

De opening en een enthousiaste relatie

Tijdens de feestelijke opening kwam, ondanks de drukte, Hans Heikoop ons persoonlijk bedanken voor de prachtige fotopanelen. Samen met mijn relatie van Recreapark in Kesteren hebben we nog even nagepraat over hoe we, door een mooie samenwerking, toch weer een bijzonder project binnen de deadline gerealiseerd hadden.
Wilt u meer informatie ? laat het ons weten…

Contact