post image

08

september

van foto naar wand decoratie met een touch…

Vandaag start de eerste fase van de renovatie van ruim 500 bungalows. Achter de schermen waren we al enige weken bezig met de voorbereidingen. Alle onderdelen van de bungalows worden onder handen genomen door de vele specialisten. Aan onze kant mogen we weer de decoraties verzorgen in de nieuwe interieurs van de verschillende type bungalows.

van ontwerp naar uitvoering

De eerste fase omvat 198 bungalows. In nauwe samenwerking met de opdrachtgever wordt er een selectie gemaakt met betrekking tot de verschillende foto’s. Iedere decoratie wordt met zorg uitgekozen en aangepast aan de verschillende ruimtes en interieur stijl. Iedere foto is apart nog eens door ons bewerkt tot een unieke decoratie. Elk foto heeft in kleur een passende uitstraling gekregen voor het optimaal inpassen in het nieuwe interieur. Op deze wijze zorg je, met verschillende partners, voor een totaal beleving voor de gasten in de comfortabele bungalows. In samenwerking met de relatie zijn er voor de eerste fase acht pakketten samengesteld. Alle ruimtes krijgen nieuwe decoraties passende in de stijl van het interieur, de huisstijl visie en een link met de omgeving van het park.

totaal ontzorgen met oog voor details

Het gehele project van ontwerp, beeld selectie, bewerking, productie, verpakken, labeling en logistiek wordt door ons in het geheel begeleid met voor de opdrachtgever één aanspreek punt.

Leuker kunnen we interieurbeleving niet maken

Wilt u meer informatie ? laat het ons weten…

Contact